La tercera és la bona: el DSV Club Volei Sant Cugat vol fer història a la Copa de la Reina

Les santcugatenques, terceres a la lliga, buscaran classificar-se per primer cop per a les semifinals d'una competició que es disputa a Dos Hermanas


Temes relacionats

Esther López (Haro Rioja): 'El favorit als quarts de Copa és el DSV Volei Sant Cugat' (24/gen/24)


  • Comparteix:

L'equip santcugatenc ja es va enfrontar, amb victòria, contra l'Haro Rioja en l'últim partit del 2023 / Foto: DSV CV Sant Cugat

L'equip santcugatenc ja es va enfrontar, amb victòria, contra l'Haro Rioja en l'últim partit del 2023 / Foto: DSV CV Sant Cugat

Després de fer la millor primera volta de la història del club a la Lliga Iberdrola, el DSV Club Voleibol Sant Cugat arriba en un dels millors moments de la temporada per afrontar la seva tercera Copa de la Reina consecutiva. L'equip que dirigeix Rafa Ruiz, tercer a la Lliga Iberdrola, buscarà ser per primera vegada a les semifinals de la competició del KO guanyant als quarts aquest divendres (17 h) l'Haro Rioja, rival al qual ja han vençut clarament (0-3 i 3-0) en els dos partits del campionat regular. El conjunt santcugatenc viatja aquest dijous cap a la localitat sevillana de Dos Hermanas, on es disputarà, al pavelló municipal Francisco de Dios Jiménez, aquesta Copa de la Reina durant tot el cap de setmana.

ESCOLTA-HO

En una entrevista a l''En Joc' de La Xarxa, l'entrenador del conjunt vermell-i-negre, Rafa Ruiz, accepta el paper de favorit als quarts per com ha anat el primer tram de temporada, tot i que avisa que serà un partit molt complicat i diferent dels dos enfrontaments directes entre santcugatenques i l'equip de La Rioja.

El tècnic admet que l'equip arriba en molt bona dinàmica i que la victòria de dissabte passat contra el Kiele després del 'tie break' les ajuda a afrontar aquesta competició. Sobre el rival als quarts, l'Haro Rioja, en destaca principalment la seva defensa perquè "aixequen moltes pilotes" i augura que els costarà "sumar amb facilitat en atac", a més de ser "un bloc molt compacte".

Això sí, després d'haver disputat aquesta Copa en els últims dos anys, les santcugatenques volen tirar d'"experiència" i, aprofitar l'"oportunitat", sense posar-se "més pressió", perquè aquest any sí que es puguin classificar per a les semifinals. Si guanyen divendres, ja espera a semifinals l'Avarca Menorca, que dissabte passat va perdre el lideratge en solitari a la lliga. A l'altra banda del quadre, el conjunt amfitrió, el Cajasol, que ve de guanyar les menorquines en lliga, es veurà les cares amb el vigent campió de la competició, l'Haris, que es va endur el títol l'any passat a Sant Cugat. A semifinals les espera l'actual líder, l'Hidramar Gran Canària.




Rafa Ruiz

Entenc que, havent guanyat els dos partits de lliga, se'ns doni com a favorits, al marge que també anem millor classificades. Això sí, la Copa és especial, no hi ha favorits i serà un partit molt igualat segur.

Rafa Ruiz

No volem deixar escapar l'oportunitat. Sabem que no és fàcil classificar-se per a la Copa, la lliga està molt igualada. I juguem amb la petita experiència que tenim per anar-hi amb ambició. No volem anar a gaudir-la i prou, volem donar un pas endavant i aconseguir la classificació per a semifinals, tot i que sabem que serà molt complicat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.