El DSV Volei Sant Cugat fa història i es classifica per a les semifinals de la Copa de la Reina

Les santcugatenques superen l'Haro Rioja en els quarts de final de la competició del KO


  • Comparteix:

Imatge del partit disputat a Dos Hermanas / Foto: Federació Catalana de Voleibol

Imatge del partit disputat a Dos Hermanas / Foto: Federació Catalana de Voleibol

A la tercera és la bona. El DSV Club Volei Sant Cugat ha fet història i s'ha classificat per disputar les semifinals de la Copa de la Reina per primera vegada. Les santcugatenques han guanyat (1-3) l'Haro Rioja Vóley en els quarts de final de la 49a Copa de la Reina disputada al pavelló municipal Francisco De Dios Jiménez a Dos Hermanas (Sevilla) aquest divendres. Les noies dirigides per Rafa Ruiz aconsegueixen superar la barrera dels quarts en la tercera participació consecutiva del club santcugatenc a la competició del KO després d'un partit d'infart amb màxima igualtat sobre la pista. A semifinals, ja les espera l'Avarca Menorca, equip que la setmana passada va perdre el lideratge en solitari a la lliga, en un matx que es disputarà aquest dissabte a les 16.30 h a la ciutat andalusa.

El duel entre les santcugatenques i les riojanes ha començat frenètic. Els dos equips s'han anat intercanviant els primers punts d'aquests quarts de final, tot i això, les de Rafa Ruiz han estat les primeres a signar el primer parcial destacat del matx. A part d'aquí, domini total del conjunt vermell-i-negre que no s'ha trobat rival i s'ha acabat enduent el primer període per (18-25).

Els primers compassos del segon set han continuat amb la mateixa tònica del primer. Intercanvi de punts entre les noies de Rafa Ruiz i Esther López que no permetia que cap dels equips marxés en el marcador del pavelló municipal Francisco De Dios Jiménez de Dos Hermanas. Tot i això, liderades pels punts de Fernanda Gritzbach, l'Haro Rioja s'ha sentit més còmode sobre la pista i ha acabat enduent-se el segon set amb una diferència destacada en el lluminós (25-16).

Amb l'empat a 1, la màxima igualtat s'ha fet present al municipi andalús. El passi a les semifinals cada cop era més car, en aquest moment han sortit a lluir-se les figures dels dos equips. Grans punts sobre la xarxa que no han permès que ni santcugatenques ni riojanes poguessin agafar marge de punts. L'èpica s'ha girat cap al costat santcugatenc, i les de Rafa Ruiz s'han acabat imposant en el tercer període (23-25).

A un set de fer història per l'entitat santcugatenca, les jugadores del DSV Club Volei Sant Cugat s'han fet fortes en el duel de Copa de la Reina cercant d'aquesta manera la classificació a semifinals. Les bones defenses combinades amb grans rematades sobre la xarxa de la pista andalusa han anat encarant la victòria cap al bàndol vermell-i-negre. Una darrera empenta de les de Sant Cugat ha permès que un club que ha disputat la seva tercera participació en la Copa de la Reina continuï vivint una temporada d'ensomni i disputi aquest dissabte davant l'Avarca Menorca la primera semifinal de l'entitat en la competició del KO després de batre en el quart set l'Haro Rioja per (19-25).



Amb la mirada ja posada en l'Avarca Menorca

La jugadora del DSV Club Voleibol Sant Cugat Aina Berbel ha celebrat la victòria d'aquest divendres, construïda en un primer set contudent i en haver sabut aguantar la pressió en el tercer. Berbel ha apuntat que l'equip ja pensa en el partit de demà contra l'Avarca Menorca, un rival "a priori" un pèl per sobre les santcugatenques. Tot i això, la jugadora vermell-i-negre confia en l'equip. "Les coneixem d'altres anys i tenen un equip molt potent. Qui faci millor joc i menys errors, acabarà guanyant el partit. Res no ens impedeix somiar".

REVIU EL PARTIT ENTRE EL DSV CV SANT CUGAT I L'HARO RIOJA







Aina Berbel

Qui faci millor joc i cometi menys errors acabarà enduent-se el partit. Tot i que elles estiguin per sobre de la classificació, res no ens impedeix somiar en la victòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.