Bep Llorens (entrenador Avarca Menorca): 'El Volei Sant Cugat ha seguit en la línia que porta fent en el darrer any'

El DSV Club Volei Sant Cugat s'enfronta a les semifinals amb el segon classificat a la Lliga Iberdrola, l'Avarca Menorca


  • Comparteix:

Imatge de l'expedició de l'Avarca Menorca abans de posar rumb a Andalusia / Foto: Cedida

Imatge de l'expedició de l'Avarca Menorca abans de posar rumb a Andalusia / Foto: Cedida

Després de superar per primer cop els quarts de final de la Copa de la Reina, el DSV Club Voleibol Sant Cugat s'enfronta aquest dissabte a l'Avarca Menorca. El conjunt balear és un dels principals favorits per endur-se el títol, que alhora, és segon classificat a la Lliga Iberdrola i disputa competició europea. Cugat Mèdia ha entrevistat l'entrenador de les menorquines, Bep Llorens, qui ha lloat el gran joc de les de Rafa Ruiz en el partit davant l'Haro. 'Ha seguit la línia que porta fent en el darrer any', ha dit. A les 16.30 h, novament al pavelló municipal Francisco De Dios Jiménez de Dos Hermanas (Sevilla), santcugatenques i menorquines s'enfrontaran en un duel d'elit per aconseguir el bitllet per la final de la competició del KO.

El tècnic de l'Avarca Menorca, que fa 12 anys que dirigeix a un dels màxims exponents del voleibol estatal, ha reconegut el mèrit del conjunt santcugatenc no per només classificar-se a semifinals sinó per ser terceres classificades després de moltes jornades. Per altra banda, sobre el partit de quarts de final, Llorens ha afegit que la victòria s'ha decantat cap a l'equip santcugatenc gràcies a "una distribució de joc excel·lent per part d'Ana Newsome, amb molta varietat d'atac i amb gran presència de les centrals".

L'estat de forma de l'Avarca Menorca

El conjunt de Ciutadella arriba a la Copa de la Reina després de cedir la primera posició el passat cap de setmana en la derrota davant el Voley Cajasol. Amb un balanç de 12 victòries i 3 derrotes, les menorquines arriben "amb una sensació molt positiva, amb la plantilla al complet i ben preparades amb màxima motivació per treure un bon resultat a Dos Hermanas", ha afirmat Llorens. En el darrer precedent entre l'Avarca Menorca i DSV Club Voleibol Sant Cugat, Bep Llorens es va imposar a Rafa Ruiz amb un (3-1).


Bep Llorens

Avui han fet molt bon joc seguint la línia que han fet durant tot l'any, cal recordar que són les terceres classificades després de moltes jornades i les hem de donar molt de mèrit pel resultat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.