El DSV Volei Sant Cugat fa un autèntic partidàs, però es veu superat per l'Avarca Menorca

Les santcugatenques han igualat un 0 a 2 en contra per acabar cedint al tie break (2-3)


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (2-3) davant l'Avarca Menorca a la jornada 17 de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han igualat un 2 a 0 en contra, per acabar perdent en el tie break davant un conjunt menorquí que ha jugat millor el cinquè set. El pavelló de Valldoreix s'ha omplert de gom a gom per presenciar un dels millors partits de la màxima categoria del volei estatal. Les de Rafa Ruiz mantenen la tercera posició després del punt sumat i jugaran aquest dimecres jornada intersetmanal davant el Santa Cruz canari, cuer de la categoria.

No hi ha hagut revenja de les semifinals de la Copa de la Reina i el DSV Volei Sant Cugat ha tornat a caure davant el conjunt menorquí, novament en el tie break. El primer set ha estat molt igualat entre els dos equips i s'ha arribat amb empat a 22. Finalment, les visitants, més efectives a la xarxa, s'han endut el parcial (22-25). En el segon període, novament màxima igualtat amb el 20 a 20, però les jugadores de l'Avarca Menorca han estat més encertades en els punts finals.

Les santcugatenques han tret l'orgull i la lluita. El parcial de 13 a 8 del tercer set ha servit per recuperar la confiança i acabar imposant-se per un ampli 25 a 19. El quart set ha repetit patró amb un final molt igualat, 18 a 18, però amb un desenllaç favorable per a les de Rafa Ruiz per un heroic 26 a 24. L'empat a 2 ja estava servit.

El cinquè i darrer set ha estat marcat per la superioritat inicial menorquina per 6 a 11. Una diferència que s'ha mantingut fins al final amb el 9 a 15 final. 2 a 3 per a l'Avarca Menorca, un autèntic botxí per a les santcugatenques aquesta temporada. El tècnic santcugatenc, Rafa Ruiz, lloa la feina de les seves jugadores davant un Menorca molt regular.




Rafa Ruiz

Hem fet un bon partit, però ens ha faltat regularitat en el joc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.