El DSV Club Voleibol Sant Cugat vol recuperar la secció masculina i crèixer sense sostre

El club ja ha obert preinscripcions per a la nova temporada i aposta pel volei masculí després de deu anys d'absència


  • Comparteix:

Jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat / Foto: Mireia Norberto

Jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat / Foto: Mireia Norberto

El president del DSV Club Voleibol Sant Cugat, Salva Vendrell, ha deixat ben clar a Cugat Mèdia 'que no ens marquen cap limitació ni sostre de creixement per incorporar jugadors i jugadores'. Vendrell creu necessari recuperar la secció de volei masculí a la l'entitat després de deu anys d'absència. L'aposta pel volei escolar s'ampliarà amb un doble itinerari que permeti les jugadores alevins disputar també lliga federada. Les preinscripcions per a la nova temporada 2024-2025 ja s'han obert i al juny es faran les proves de nivell per ubicar jugadors i jugadores als diferents equips.

Club, referent estatal i amb ganes de créixer
El DSV Club Voleibol Sant Cugat convertint-se en el millor club de base de l'Estat espanyol amb nombrosos triomfs a Campionats d'Espanya i a la Copa d'Espanya a les dues darreres temporades. Aquest fet ha estat reconegut per l'ens federatiu espanyol. El club vol seguir amb aquesta inèrcia i de cara a la temporada vinent vol incrementar el nombre de jugadores (ara en tenen 363) i obrir també les portes a jugadors. El president del club, Salva Vendrell, descarta posar sostre al creixement del club.

Canvis a nivell escolar
El volei escolar es divideix en aquelles escoles que tenen equip propi i aquelles jugadores que no poden participar (l'escola no té suficients integrants per fer un equip) i s'agrupen en el Centre Obert de Sant Cugat que aglutina una seixantena de jugadores sota la direcció del club santcugatenc. De cara a la nova campanya, totes les jugadores que entrin a formar part de l'entitat competiran sota el nom de DSV Club Voleibol Sant Cugat.

Instal·lacions perdudes
El DSV Club Voleibol Sant Cugat utilitza les instal·lacions del pavelló de Valldoreix i de la Floresta, però en els darrers anys "hem perdut equipaments perquè altres clubs puguin créixer i nosaltres hem deixat de fer-ho". "Ara és moment de potenciar l'entitat amb més jugadors i jugadores, no limitarem l'entrada", destaca Vendrell.


Salva Vendrell

Volem créixer, sense límits i sense sostre. Recuperem la secció masculina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.