El DSV Volei Sant Cugat supera el líder a domicili i té el play-off pel títol a tocar

Les santcugatenques s'han imposat a domicili (2-3) a la pista de l'Hidramar canari


  • Comparteix:

El DSV CV Sant Cugat és tercer classificat a un triomf de la classificació pel play-off / Foto: CV Sant Cuagt

El DSV CV Sant Cugat és tercer classificat a un triomf de la classificació pel play-off / Foto: CV Sant Cuagt

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha superat (2-3) l'Hidramar Gran Canària, primer classificat, en la jornada 19 de la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz donen un cop sobre la taula a la pista de les líders i se situen a només una victòria d'aconseguir la classificació matemàtica per al play-off pel títol. Les santcugatenques, terceres a la lliga, s'han imposat en el tie-break a unes canàries que venien de guanyar la Copa de la Reina ara fa tres setmanes. Un gran estat de forma de les vermell-i-negres que fa que cerquin la tercera classificació consecutiva a la fase final el pròxim cap de setmana al pavelló de Valldoreix amb la visita del Feel Alcobendas, últim classificat de la lliga.

El tècnic, Rafa Ruiz, ha mostrat la seva satisfacció amb el resultat després de viure "un partit de tu a tu" on l'equip que "ha dominat les sacades s'ha endut els sets". "Estem molt contents, les noies estan treballant molt bé, fet que ens fa arribar amb molt bones sensacions al tram final de temporada", ha afirmat Ruiz qui també ha reconegut que "toca continuar treballant per poder estar al play-off".




Rafa Ruiz

Estem molt contents, les noies estan treballant molt bé, fet que ens fa arribar amb molt bones sensacions al tram final de temporada



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.