El DSV Club Voleibol Sant Cugat és equip de play-off tot i caure contra l'Alcobendas

La derrota del Heidelberg Volkswagen permet que les santcugatenques disputin per tercera temporada consecutiva la fase final


  • Comparteix:

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat tornarà a disputar el play-off pel títol tot i perdre (0-3) contra el Feel Alcobendas, equip descendit a Superlliga 2, en el partit corresponent a la jornada 20 de la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz no hauran d'esperar una setmana per assegurar la classificació matemàtica al play-off pel títol, gràcies a la derrota del CD Heidelberg Volkswagen a la pista de l'Avarca Menorca. Això sí, la derrota d'aquest dissabte fa caure a les santcugatenques a la quarta posició. La pròxima jornada, les vermell-i-negres viatjaran fins a Gran Canària per enfrontar-se al CD Heidelberg Volkswagen i buscar assegurar ser un dels equips cap de sèrie als quarts del play-off.

Les santcugatenques han sortit a la pista de Valldoreix sent conscients que amb una victòria davant les madrilenyes serien equip de play-off. Els nervis i la tensió de ser per tercera vegada a la fase final han pogut passar factura a les locals, més erràtiques en atac que les rivals. Una imatge del DSV Club Voleibol Sant Cugat que no ha representat el que ha estat sent la tònica de la temporada. Tot i això, les de Rafa Ruiz han lluitat i han sumat punts de mèrit, però insuficients, ja que l'Alcobendas s'ha mostrat molt més còmode en un matx que ha pogut sentenciar per la via ràpida (0-3).




Rafa Ruiz

Crec que l'equip ha vingut o ha pecat d'excesiva confiança pensant que seria més fàcil



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.