El DSV Volei Sant Cugat guanya i jugarà els quarts de final pel títol amb factor pista a favor

Les santcugatenques superen (3-2) el Lugo i finalitzen en quarta posició a la lliga regular


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha superat (3-2) el Lugo a la darrera jornada de la Lliga Iberdrola i s'assegura jugar els quarts de final amb el factor pista a favor davant el Cajasol de Sevilla. Les santcugatenques han hagut de remuntar un 1 a 2 inicial per acabar remuntant en un tie break on les vermells-i-negres han estat molt superiors. Les de Rafa Ruiz ja preparen l'eliminatòria de quarts de final amb el primer partit a Sevilla el proper cap de setmana i el segon i el tercer, si cal, es disputarien a Sant Cugat el cap de setmana del 23 i 24 de març. Aquest és el quart play-off pel títol consecutiu que disputen les santcugatenques.

Primer set molt igualat i amb poca distància en el marcador i que s'ha decidit en el tram final on les de Lugo han estat més encertades enduent-se el període per 23 a 25. En el segon set, les locals han reaccionat amb un 8 a 4, però algunes desconnexions han permès a les visitants arribar amb opcions als punts finals, però la xarxa ha dictat sentència (25 -20) per a les santcugatenques.

En el tercer període, el Volei Sant Cugat ha deixat marxar un 20 a 16 a favor i ha perdut el set per 23 a 25. A partir del quart set, canvi de guió i efectivitat local per endur-se el parcial per 25 a 22. Amb aquesta embranzida final, les de Rafa Ruiz han fet un brillant tie break imposant-se per un clar 15 a 10. Set, partit i quarta plaça assegurada per jugar un nou play-off pel títol, el quart consecutiu.

La notícia destacada s'ha produït en finalitzar el matx quan el tècnic, Rafa Ruiz, ha anunciat que a final de temporada tanca el cicle de 10 campanyes al capdavant del primer equip. Un entrenador que ha fet història al club santcugatenc. Ruiz ha assenyalat "que m'he buidat molt durant aquestes deu temporades i necessito aturar-me".

Les vermells-i-negres intentaran superar els quarts de final i arribar a semifinals, per primera vegada a la seva història, i un guardó doble també: disputar competició europea.




Rafa Ruiz

Haig de fer un pas al cosat perquè són 10 temporades i m'he buidat molt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.