Leo Passerine prendrà el relleu a Rafa Ruiz a la banqueta del DSV Voleibol Sant Cugat

Ruiz deixarà de ser l'entrenador del primer equip de l'entitat quan acabi la temporada


  • Comparteix:

Leo Passerine dirigint l'equip de Superlliga 2 / Foto: Volei Sant Cugat

Leo Passerine dirigint l'equip de Superlliga 2 / Foto: Volei Sant Cugat

Ja se sap qui substituirà Rafa Ruiz al capdavant del primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat. En un comunicat, l'entitat ha anunciat que Leo Passerine serà el tècnic de les santcugatenques: 'És un entrenador de la casa, que porta amb nosaltres 11 temporades i és una part integral de l'ADN del club'. L'entitat també s'ha desfet en elogis cap a Ruiz, que deixarà la banqueta quan acabi la temporada. D'ell diuen que 'ha estat una peça fonamental del club, consolidant l'equip com un dels referents del voleibol estatal'. Passerine, actual entrenador del Superlliga 2, afronta la seva segona etapa amb el primer equip a qui va dirigir el 2013 durant quatre campanyes quedant-se a les portes de l'ascens de Lliga Iberdrola.

Rafa Ruiz ha anunciat aquest dissabte que deixarà de ser l'entrenador del primer equip del DSV Volei Sant Cugat quan acabi la temporada. Tancarà així l'etapa de 10 anys al capdavant de la banqueta vermell-i-negra. Ruiz suma 15 temporades al club, on ha estat capaç de consolidar l'equip com un dels referents del vòlei estatal amb tres participacions en la Copa de la Reina i assolint les semifinals d'aquesta temporada i quatre play-offs consecutius pel títol, amb la possibilitat d'anar a jugar competició europea depenent dels resultats en aquesta eliminatòria de quarts de final.

L'entrenador barceloní seguirà al club amb altres funcions, però sempre lligades a la banqueta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.