El DSV Volei Sant Cugat afronta 'una final decisiva' aquest dissabte a Valldoreix

Les santcugatenques reben a les 19.15 h el Cajasol en el segon matx dels quarts de final pel títol de lliga


  • Comparteix:

El DSV Volei Sant Cugat afronta una final aquest dissabte a Valldoreix / Foto: Volei Sant Cugat

El DSV Volei Sant Cugat afronta una final aquest dissabte a Valldoreix / Foto: Volei Sant Cugat

El DSV Club Voleibol Sant Cugat afronta un partit decisiu aquest dissabte (19.15 h) a Valldoreix a caixa o faixa davant el Cajasol. El matx correspon als quarts de final pel títol de lliga amb (1-0) per a les andaluses. Les santcugatenques només tenen una opció: guanyar per forçar el tercer partit diumenge també a Valldoreix. El conjunt de Rafa Ruiz recupera la capitana, Camila Maldonado, qui no va jugar el primer partit per problemes laborals. El partit disputat a Sevilla va finalitzar amb triomf andalús per un ajustat (3-2).

"Tenim totes les jugadores molt motivades i en perfectes condicions. Som optimistes i amb suport del públic ho podem aconseguir", ha ressaltat el tècnic, Rafa Ruiz. El partit jugat a Sevilla dissabte passat va estar molt igualat. De fet, el DSV Volei Sant Cugat dominava per 1 set a 2, però va acabar caient per 3 a 2 en un tie break molt igualat.

El segon partit serà diferent amb el retorn de la capitana, Camila Maldonado, i la recuperació d'algunes jugadores físicament. Si les santcugatenques guanyen dissabte jugarien el tercer partit diumenge a Valldoreix a les 18 h. Amb el triomf a l'eliminatòria, les de Rafa Ruiz s'assegurarien jugar competició europea i accedir a semifinals pel títol per primera vegada.




Rafa Ruiz

Amb el suport del públic i el treball de les jugadores assolirem l'objectiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.