Contundent derrota del CV Sant Cugat a casa

El Club Voleibol Sant Cugat perd a casa contra L’Illa Grau per un resultat de 0 sets a 3. Les noies de Xavier Perales cometen molts errors i no tenen cap opció davant d’un rival de lluita per evitar el descens de categoria.

El CV Sant Cugat juga un dels pitjors partits de la temporada al PAV-3 i es veu superat per un CV L'Illa Grau molt motivat i efectiu. Les noies de Xavier Perales oposen poca resistència i cauen clarament per 0 sets a 3 (14-25, 20-25 i 17-25).

La capitana de l'equip Maria Tortosa reconeix que aquesta ha estat un dels pitjors partits que han jugat.

Maria Tortosa

Després del partit no li hem trobat explicació al nostre baix rendiment.

Ja des de l'inici, les santcugatenques mostren signes de debilitat, que permeten a les visitants agafar un avantatge de 5 punts (4-9). Lluny de redreçar-se la situació, les jugadores locals continuen cometent molts errors, mentre que el poder ofensiu de les visitants és imparable : 13 punts de rematada per només 2 del CV Sant Cugat. Amb tot això, i amb només 15 minuts de joc, L’Illa Grau s’anota el primer set (14-25).

El segon set és el més igualat de tots tres, amb intercanvi de punts i avantatges mínims. Les jugadores de Xavier Perales milloren ofensivament i mostren més intensitat defensiva. Però amb 19-20 en el marcador, un parcial de 0-4 de les visitants desequilibra la balança a favor de les visitants, que poc després s’adjudiquen el segon set (20-25).

El tercer set segueix sent una acumulació de despropòsits per part del CV Sant Cugat, que torna a anar a remolc ben aviat. L’Illa Grau se situa amb un clar avantatge que sembla sentenciar el matx (9-16). En aquests moments, el CV Sant Cugat sembla reaccionar, amb més cor que joc, i amb un parcial de 4-1 entra novament en el partit (13-17). Durant uns minuts l’avantatge s’estabilitza i l’incertesa torna al PAV-3. Aquesta emoció, però, dura pocs minuts, ja que les visitants tornen a fer funcionar el seu joc ofensiu fins a emportar-se còmodament el tercer parcial i el partit (17-25).

La nota positiva del partit és el debut de la nova jugadora argentina Daniela Preiti, fitxada aquesta setmana. L’argentina arriba al club amb l’objectiu de poder suplir les múltiples baixes que està patint aquesta temporada el CV Sant Cugat. Tortosa creu que el debut no va poder ser massa bo per com es van donar les circumstàncies.

Ella també venia tocada des de dimarts.

Amb aquesta derrota, el CV Sant Cugat segueix ocupant la setena posició, amb 7 victòries i 9 derrotes. La setmana vinent el CV Sant Cugat visita la pista del líder, el Grupo Jiménez Alaró, que només ha perdut dos dels setze partits disputats.