No fallen contra el cuer


  • Comparteix:

Nova victòria de les santcugatenques

Nova victòria de les santcugatenques

El Club Voleibol Sant Cugat venç per 1 set a 3 el Club Voleibol Leganés a la penúltima jornada del play-off d'ascens a Superlliga 2. Amb l'ascens ja a la butxaca, l'entrenador del conjunt santcugatenc, Dani Pacheco, ha aprofitat el matx per donar minuts a totes les jugadores.

Tot i haver aconseguit l'ascens, les santcugatenques no s'han relaxat i sumen una nova victòria en aquest play-off d'ascens. Les noies de Dani Pacheco s'han imposat a un rival que tot i no sumar cap victòria, és molt bo defensivament. Els dos primers sets han estat clars per les santcugatenques que han vençut per 16-25 i 20-25. Pacheco ha donat minuts a les juvenils Mireia Orozco i Raquel Brun.

En el tercer set, Dani Pacheco ha fet rotacions i les locals ho han aprofitat per endur-se aquesta tercera mànega per 25-17. A la quarta mànega, les santcugatenques han tornat a portar la iniciativa del joc i s'ha imposat per 22-25. Al final, victòria per 1 set a 3 de les santcugatenques.

Dani Pacheco content de l'actitut de les seves jugadores.

Dani Pacheco

Volíem guanyar i era difícil per l'eufòria de l'ascens. Han jugat totes les noies i amb bona actitud.



La propera setmana, el Club Voleibol Sant Cugat tancarà temporada al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix amb la visita del Grupo Gervasport de Gijón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.