Dani Pacheco no continua


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Dani Pacheco

Imatge d'arxiu de Dani Pacheco

El Club Voleibol Sant Cugat ha cessat l'entrenador del primer equip, Dani Pacheco, ja que el club no pot assumir la seva fitxa la temporada vinent. El tècnic uruguaià abandona, doncs, el seu càrrec al capdavant de l'equip per culpa de la delicada situació econòmica que atravessa l'entitat. Una crisi que ha obligat a retallar el pressupost i prescindir dels serveis de Pacheco, que serà substituït pel fins ara director tècnic, Martín Fernández. La manca de recursos econòmics està complicant també la participació de l'equip a Superlliga 2. Quan falta només una setmana perquè es tanqui el procés d'inscripció, el president del club, Miquel Martínez, assegura que les opcions de poder-hi participar són molt petites.

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, ha explicat que els motius són estrictament econòmics. Segons Martínez, el club no ha tingut cap altra opció que prendre decisions dràstiques i prescindir dels serveis de l'uruguaià i dels de la preparadora física Sílvia Aranda.

El president ha lloat en tot moment la tasca de Pacheco al capdavant del primer equip i ha lamentat que la situació econòmica els obligui a cessar un tècnic que ha estat part responsable de l'ascens de l'equip a Superlliga 2.

Miquel Martínez

No podíem fer front a la despesa que representava en Dani Pacheco. Els motius són purament econòmics.


Miquel Martínez ha assegurat també que la manca de pressupost podria inclús impedir que l'equip pugui participar a Superlliga 2 la temporada vinent. El període d'inscripció finalitza divendres vinent i el club està buscant recursos per poder fer front a les despeses que suposa participar en aquesta categoria. Tot i que no perd l'esperança, Miquel Martínez es mostra poc optimista.

Miquel Martínez

No sabem si podrem accedir a la Superlliga 2. Hi ha un tant per cent molt elevat de possibilitats de no ser-hi.


En qualsevol cas, totes aquestes retallades s'han realitzat per tal de no debilitar l'estructura de l'escola del club, tal i com indica el president de l'entitat. Martínez ha explicat que el projecte del club neix amb les jugadores en formació i que el funcionament de l'escola no es veurà afectat per les retallades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.