El juvenil B del Club Voleibol Sant Cugat es queda fora de les semifinals a Getxo


  • Comparteix:

Foto arxiu del Poliesportiu de Fadura (Getxo)

Foto arxiu del Poliesportiu de Fadura (Getxo)

El juvenil B del Club Voleibol Sant Cugat afronta aquest dimecres la segona i última jornada del IV Torneig de Getxo sense opcions de ser en les semifinals. En la jornada inaugural, el conjunt santcugatenc ha encaixat dues derrotes, una davant el Laboral Gijón i l'altra contra les locals per idèntic resultat (2-0). L'única victòria l'han aconseguit en superar el Sestao (1-2) en el tie-break.

Dues derrotes i una victòria és el balanç del juvenil B del CV Sant Cugat que des d'aquest dimarts disputa el torneig de Getxo on hi prenen part equips catalans, bascos, asturians i càntabres.

L'equip santcugatenc ha anat de menys a més en els tres partits disputats però només ha pogut superar el Sestao forçant el tercer set de desempat. El primer partit va ser una victòria inaple·lable de les amfitriones (2-0) i l'últim, la missió era realment complicada davant el Gijón, campió d'Astúries i setè en el campionat d'Espanya. L'entrenador del CV Sant Cugat, Àlex Pérez, valora positivament l'actitud de les seves jugadores.

Àlex Pérez

Els costa entrar en el partit, però després l'actitud és bona. Només falta que s'ho creguin una mica més.



Aquest dimecres a un quart de dotze del matí, el juvenil B del CV Sant Cugat afronta l'últim partit abans dels encreuaments, davant el Vall d'Hebron.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.