Els candidats al títol fan el seu pronòstic sobre el campió de la Superlliga femenina júnior


Temes relacionats

Martínez (CVSC): 'La Superlliga és un objectiu que tenim marcat des de principi de temporada' (21/feb/12)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els principals rivals del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) a la Superlliga femenina júnior expliquen a Cugat.cat quin creuen que és l'equip favorit per a guanyar la competició, que s'inicia aquest dijous. Alcobendas, Gran Canària i Jamper Aguere coincideixen a destacar les opcions de triomf del CVSC, però també asseguren que caldrà tenir molt en compte la resta d'aspirants.

La Superlliga femenina júnior comença aquest dijous al pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix amb la presència de 12 dels millors equips d'arreu de l'estat. A banda del Club Voleibol Sant Cugat, els màxims favorits al títol, a priori, són el Gran Canària, el Jamper Aguere i l'Alcobendas. Precisament, el president del conjunt madrileny, Fabian Muller, assegura a Cugat.cat que al seu parer l'equip santcugatenc és el que té més opcions de proclamar-se campió.

Fabian Muller

El CVSC crec que pot guanyar la competició perquè competeix amb la seva millor generació de jugadores.



Per la seva banda, l'entrenador del Gran Cànaria, José Manuel Campos, opina que el seu conjunt ha fet mèrits els últims anys per ser considerat un dels aspirants, però no descarta cap dels altres tres favorits.

José Manuel Campos

Nosaltres hem jugat les últimes quatre finals i n'hem guanyat tres. A partir d'aquí,CVSC, Aguere i Alcobendas en sortirà el campió.



Per últim, el gerent del Jamper Aguere tinerfeny, Ramón Vargas, es decanta per l'equip canari i el madrileny sense deixar de banda el CVSC.

Ramón Vargas

Està clar que el Gran Canària i l'Alcobendas són el que més opten al títol, però crec que el CVSC tindrà un bon equip com sempre.



Els tinerfenys arriben amb dues baixes importants, d'una banda la de María Díaz, que té una lesió de llarga durada, i de l'altra la d'una de les col·locadores, que els ha obligat a convocar una jugadora cadet. De totes maneres, tal com es desprèn de les declaracions dels que teòricament són els màxims candidats a guanyar, el CVSC serà un dels rivals a batre, a més, de ser l'amfitrió de la competició i jugar a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.