El Club Voleibol Sant Cugat guanya la Superlliga femenina a la nostra ciutat


  • Comparteix:

Les santcugatenques amb la copa de campiones

Les santcugatenques amb la copa de campiones

El Club Voleibol Sant Cugat guanya la Superlliga júnior davant el Gran Canària (3-0) i finalitza invicte aquesta competició que s'ha disputat al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Les santcugatenques han guanyat tots els partits sense cedir cap set. Mira el reportatge a Cugat tv

L'equip juvenil del Club Voleibol Sant Cugat ha fet història guanyant la Superlliga júnior i demostrant el gran treball que s'està fent des del club santcugatenc en els darrers anys. Les de Rafa Ruiz han guanyat tots els partits sense cedir cap set i la final no ha estat una excepció. Les locals han sumat el primer set (25-16) amb un gran joc ofensiu. El segon ha estat el més igualat dels tres finalitzant (25-21) per a les locals. Finalment en el tercer i darret set, les locals s'han imposat (25-17) i s'han proclamat campiones de la Superlliga júnior. L'altre fet destacat és que Raquel Brun ha guanyat el trofeu com a millor jugadora del torneig.

L'entrenador del juvenil del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca el sentiment d'equip de les seves jugadores com a clau per la victòria.

Rafa Ruiz

Destacaría el joc d'equip i l'agressivitat de les meves jugadores. Han jugat col·lectivament i totes amb el mateix objectiu.


Un nou èxit per al club santcugatenc que demostra el bon treball que s'està duent a terme al club presidit per Miquel Martínez. La final i l'entrega de premis ha estat presidida pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, i també ha comptat amb la presència de moltes autoritats. El president de la Taula Assesora de l’Esport Català de la Generalitat de Catalunya, Josep Maldonado, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora i el vocal de la Federació Espanyola de Voleibol, Alfredo Bergua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.