El Torneig Internacional del Club Voleibol Sant Cugat torna a sortir publicat al calendari de la UFEC


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha tornat a incloure en el seu calendari el Torneig Internacional que el Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) organitza la segona setmana de setembre. Aquest és un dels torneigs amb més reconeixement internacional en categories de base.

Per tercer any consecutiu la UFEC ha inclòs en el seu calendari la disputa del Torneig Internacional de voleibol. Un torneig que aplega equips vinguts de tota Europa i que enguany arribarà a la seva 10a edició. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, creu que és un reconeixement a la bona feina del club.

Miquel Martínez

Hem tornat a sortir publicats a la UFEC i cada any és més difícil, per això fa gràcia.




El torneig es disputarà al pav3 de la rambla del Celler del 13 al 16 de setembre. L'edició anterior va aplegar unes 430 jugadores entre totes les categories i va finalitzar amb la victòria del CVSC en categories cadet i juvenil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.