Les seleccions catalanes cadet i infantil de voleibol continuen intractables a l'estatal


  • Comparteix:

Imatge del partit del cadet. / Font: FCVB

Imatge del partit del cadet. / Font: FCVB

Les representants santcugatenques amb les seleccions catalanes infantil i cadet sumen el segon triomf consecutiu a l'Estatal que es disputa a la Selva. El conjunt infantil, amb Natàlia Moreno, es desfà de Castella-i-Lleó (3-0) i les cadets, amb Laura Brun, Mireia Cantarell i Adriana Castelló, aconsegueixen el mateix resultat contra Andalusia (3-0).

Natàlia Moreno i les seves companyes de la selecció infantil han superat còmodament Castella i Lleó, que s'ha desinflat poc a poc (25/21-25/15-25/10). Per la seva banda, les santcugatenques Laura Brun, Mireia Cantarell i Adriana Castelló, que militen a l'equip cadet, han patit una mica més per derrotar Andalusia. Els dos primers sets han caigut de banda catalana després de dominar-los en tot moment (25/13-25/18). L'últim però, ha costat més. Les andaluses s'han posat per davant i només la reacció final ha permès capgirat el marcador i encadenar el segon triomf consecutiu (26/24).


En la tercera jornada de l'estatal, el combinat infantil s'enfronta a Astúries mentre que el conjunt cadet es veurà les cares amb Múrcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.