El Club Voleibol Sant Cugat comença la pretemporada amb una cara nova


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat presenta tres baixes i una alta respecte la temporada passada

El Club Voleibol Sant Cugat presenta tres baixes i una alta respecte la temporada passada

El Club Voleibol Sant Cugat comença la pretemporada aquest dimarts amb una nova incorporació, la de Paula Osorio que arriba procedent del Vallbona Granollers. L'entrenador de l'equip, Leo Passerine, ha confirmat a Cugat.cat que la juvenil Júlia Rodríguez formarà part del primer equip i que la plantilla encara no està tancada. L'equip santcugatenc disputarà la Copa Catalana i un parell d'amistosos.

Comença una temporada nova per al Club Voleibol Sant Cugat que per tercer any consecutiu jugarà a Superlliga 2. Una campanya que serà diferent a les dues anteriors ja que enguany la Federació Espanyola de Voleibol ha fet una reestructuració en el format de competició. Tot i això, per les santcugatenques l'objectiu és fer el millor paper possible. Tot i la marxa de tres jugadores importants, com són Raquel Brun, Nerea Sánchez i Anna Martínez, el Club Voleibol Sant Cugat confia en poder fer una bona temporada. El club santcugatenc ha fet una única incorporació, Paula Osorio. Leo Passerine creu que és una jugadora que respon al perfil que es buscava. Per donar equilibri a l'equip.

Leo Passerine

Ha jugat a Primera Nacional, a Granollers. Necessitàvem una segona col·locadora. És una jugadora jove i forta que encaixa al nostre projecte.


Tot i això, Passerine no dóna la plantilla per tancada i espera una incorporació més després de les res baixes que ha patit l'equip aquesta darrera temporada.

Leo Passerine

Queda pendent un fitxtage, però no és segur. Si és una jugadora que pot sumar farem l'operació, sinó mirarem el juvenil o l'altre sènior. L'objectiu és que vingui una jugadora més.


Durant aquesta pretemporada el Club Voleibol Sant Cugat disputarà la Copa Catalana i dos amistosos més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.