Nerea Sánchez suma el 2n premi de millor jugadora de la jornada a Superlliga


  • Comparteix:

Nerea Sánchez escollida MVP de la jornada a Superlliga

Nerea Sánchez escollida MVP de la jornada a Superlliga

La jugadora del Club Voleibol Barça resident a Sant Cugat Nerea Sánchez ha estat designada millor jugadora de la vuitena jornada de Superlliga Femenina. Aquest és el segon cop que l'exjugadora del Club Voleibol Sant Cugat és escollida en un cap de setmana com a millor jugadora de la competició. A més, Sánchez també ha format part de l'equip ideal d'aquesta jornada.

22 punts, 13 de rematada, set de servei directe i dos bloquejos van ser els números de Nerea Sánchez en el partit que el Barça va guanyar davant el Valeriano Allés Menorca, actual campió. Unes xifres que han demostrat la importància de Sánchez en aquest matx, que ha fet que el Barça se situï tercer a la classificació. Amb aquest balanç l'exjugadora del Club Voleibol Sant Cugat ha estat designada com la millor jugadora d'aquesta jornada a Superlliga. Aquest és el segon cop que Sánchez és designada MVP de la jornada. A més, l'oposada també ha format part de l'equip ideal de la jornada amb Kamila Augusto, del Pinguela, Noelia Sánchez i Helia González, de l'Haro Rioja, Ati García, del Voley Murcia, i Fernanda Gritzbach, del Nuchar Tramek Murillo.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.