El Club Voleibol Sant Cugat presentarà a l'assemblea els actes del 25è aniversari


  • Comparteix:

El CSVC fa 25 anys i ho celebrarà durant tot l'any

El CSVC fa 25 anys i ho celebrarà durant tot l'any

El Club Voleibol Sant Cugat convoca els socis a l'Assemblea General aquest divendres a les set, en primera convocatòria, i a dos quarts de vuit del vespre, en segona, a la seu de l'Església Protestant de Valldoreix. L'acte, a més de servir per repassar l'estat de comptes del club i presentar els pressupostos pel 2013, girarà en torn al programa d'actes que tindrà lloc per celebrar el 25è aniversari del club santcugatenc.

El Club Voleibol Sant Cugat prepara el 2013 amb il·lusió tant per les opcions d'èxit dels seus equips a les competicions que disputa com pel programa d'actes per al nou any. El Campionat d'Espanya infantil que tindrà lloc del 22 al 26 de maig, se suma al Torneig Internacional com a competicions que organitzarà enguany el club santcugatenc. A més, des del club s'estan preparant un seguit d'actes en què la presència de les jugadores, familiars i exjugadores serà una part molt important. També s'estan preparant canvis en l'escut o la samarreta, encara per determinar, tal com comenta el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez.

Miquel Martínez

Volem plantejar un canvi d'imatge del club i reunir la gent que ha participat durant els 25 anys del CVSC.


A més de presentar l'agenda d'actes pel 25è aniversari, també es presentarà el resum de comptes del 2012 i el programa d'enguany. L'Assemblea General cita els socis aquest divendres a les set i a dos quarts de vuit del vespre, en segona convocatòria, a la seu de l'Església Protestant de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.