El Volei Sant Cugat planta cara l'Aguere però cau derrotat i continua en descens

El Club Voleibol Sant Cugat perd (1-3) davant el Club Voleibol Aguere en la 17a jornada de Superlliga femenina. Les canàries han sabut controlar el partit i mantenir-se per sobre en el marcador durant tot l'enfrontament. Les santcugatenques es queden a 12 punts de la permanència.

El Club Voleibol Sant Cugat ha afrontat el repte de passar per sobre del seu rival directe però, tot i la constant lluita, no ha pogut aconseguir la fita. Les canàries han donat guerra des dels primers minuts de partit i han sabut col·locar bé la pilota i marejar les rivals. Les santcugatenques no han acabat de trobar el seu lloc a la pista i l'Aguere ha aprofitat l'avinentesa per fer-se amb el primer set (19-25). Tot i que les vermell-i-negres han iniciat el segon molt motivades, les rivals han pogut anul·lar la seva eficàcia i s'han endut un segon set consecutiu molt ajustat (23-25).

El tercer ha estat de domini local gràcies a la persistència de les noies de Rafa Ruiz i, després de lluitar fins el darrer punt, el set ha acabat caient del bàndol vermell-i-negre (25-11). El darrer ha estat el set més igualat i no ha estat fins les últimes jugades on s'ha vist que les visitants eren les guanyadores del set (23-25) i de l'enfrontament.

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que els dos equips són totalment d'estils diferents.

Rafa Ruiz

Havíem de guanyar el rival i era important puntuar per tenir aspiracions i no ha pogut ser. Som equips totalment contraposats.

La setmana vinent les santcugatenques s'enfrontaran al Club Voleibol Murillo, líder de la competició.