ATLETISME: Eloi Rovira finalitza sisè a l'estatal amb un llançament de 17 metres i 9 centímetres


  • Comparteix:

El llançador de pes santcugatenc Eloi Rovira aconsegueix la sisena posició al Campionat d'Espanya Absolut disputat aquest cap de setmana a Màlaga. Rovira realitza un llançament de 17 metres i 9 centímetres, lluny d'assolir el seu objectiu de la temporada de llançar 18 metres. L'última oportunitat abans de tancar la present campanya la tindrà dimecres al Míting de Sòria.

Eloi Rovira no ha pogut trencar la barrera dels 18 metres al Campionat d'Espanya tal com s'havia proposat a l'inici de la temporada. Un llançament de 17 metres i 9 centímetres l'ha portat a finalitzar el campionat en un meritori sisè lloc, encara que lluny d'arribar als 17 metres i 64 centímetres de la seva marca personal d'aquesta temporada.
L'atleta santcugatenc comenta com es va desenvolupar el campionat.

Eloi Rovira

Vaig escalfar molt bé, i vaig tirar per sobre els 18 metres en escalfament. Vaig fer un primer intent per pasar a la millora i després em vaig relaxar massa.


De totes maneres el llançador santcugatenc que competeix pel FC Barcelona ha realitzat una temporada exemplar. Rovira ha aconseguit fer marca personal en llançament de disc i de pes i ha obtingut uns resultats molt regulars en totes les competicions. L'atleta local valora molt positivament la feina feta durant aquesta temporada.

Eloi Rovira

Estic molt satisfet per aquesta temporada, he sigut molt regular, he fet marca en pes i en disc i per això em queda aquest mal regust al no haver llançat 18 metres.


Abans de tancar la campanya Eloi Rovira té una última oportunitat per fer un llançament de 18 metres en competició dimecres al Míting de Sòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.