Emma Vilarasau és una de les protagonistes de 'La Fossa'


  • Comparteix:

La santcugatenca Emma Vilarasau és l'actriu protagonista de 'La Fossa' / Foto: Temporada-alta.net

La santcugatenca Emma Vilarasau és l'actriu protagonista de 'La Fossa' / Foto: Temporada-alta.net

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau protagonitza, juntament amb Lluís Homar i Àlex Monner, l'última pel·lícula del director gironí Pere Vilà, 'La Fossa'. El film narra la història d'un ancià que torna als escenaris de la batalla de l'Ebre després d'escoltar a la ràdio que s'hi ha trobat una fossa comuna. 'La Fossa' s'estrenarà el 12 de desembre al cinema Truffaut de Girona i el 19 de desembre al cinema Zumzeig de Barcelona.

'La Fossa' és el tercer llargmetratge de Pere Vilà, després de 'Pas a nivell' i 'La lapidation de Saint Étienne'. Des d'una perspectiva actual, el director mostra una visió pròpia de la Guerra Civil a través de l'exili, la vellesa, la parella i l'herència generacional.

Tot i que la pel·lícula es va rodar en sis dies amb un pressupost molt baix, el director Pere Vilà aconsegueix reunir-hi actors de primera línia, entre ells la santcugatenca Emma Vilarasau. Vilà agraeix al repartiment l'interès i la seva implicació en el projecte, com ha explicat a 'la Xarxa'.

Pere Vilà

Poder contactar amb actors com en Lluís Homar, l'Emma Vilarasau i l'Àlex Monner, i explicar-los un projecte amb pocs mitjans i que ells hi vulguin ser igualment, aquest és el motiu pel què aquesta pel·lícula pot existir.


El film es va projectar a principis de mes al Festival de Cinema Europeu de Sevilla i aquest dimarts al Temporada Alta de Girona. El 12 de desembre arriba al cinema Truffaut de Girona i el 19 de desembre al Zumzeig de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.