Dormity.com i la UAB sumaran forces per crear matalassos personalitzats


Temes relacionats

Meypar, Dormity.com i 'Via Empresa', premiades per Pimec ( 9/jul/14)

Dormity.com ampliarà la seva xarxa amb quatre nous locals (28/feb/14)


  • Comparteix:

L'objectiu és crear uns matalassos que s'adaptin al físic del client / Foto: Dormity.com

L'objectiu és crear uns matalassos que s'adaptin al físic del client / Foto: Dormity.com

L'empresa local Dormity.com treballa amb el Parc de Recerca de la Universitat Autonòma de Barcelona (UAB) per engegar un projecte d'investigació sobre matalassos personalitzats per als seus clients. La idea, pressupostada en 200.000 euros per a l'any i mig vinent, pretén crear un sistema informàtic a partir de la fisioteràpia, l'electrònica i la visió per computador per fabricar aquests matalassos especials.

Dormity.com sumarà recursos amb el Servei Universitari de Recerca en Fisioteràpia (SURF) i el Centre de Visió per Computador (CVC), adscrits a la UAB, per dissenyar aquest sistema informàtic, que hauria de permetre la fabricació d'una línia de matalassos adaptats a les necessitats físiques de cada client.

El projecte començarà amb l'estudi clínic a càrrec del SURF on es determinaran diferents categories, en funció de l'alçada, el pes, la distància entre les espatlles i els malucs, entre d'altres. En aquesta fase participaran 200 pacients. Després arribarà el torn del CVC, l'encarregat de dissenyar un software que, a partir de mapes de pressions dels individus, recomani de manera automàtica el tipus de matalàs ideal per al client.

En paral·lel a aquest procés, Dormity.com ja treballa en la planta de producció on fabricarà aquests productes. El nou espai estarà ubicat al polígon de Can Jardí de Rubí i suposarà una inversió total d'1'8 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.