Les 'Nadales al carrer' omplen de música el centre de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els infants de les corals del Pins del Vallès han visitat Cugat.cat

Els infants de les corals del Pins del Vallès han visitat Cugat.cat

Més de 300 nens i nenes d'edats compreses entre els tres i els 13 anys han omplert de música l'eix comercial de la ciutat aquest dijous amb la 8a edició de les 'Nadales al carrer'. Els estudis de Cugat.cat, el carrer Major, la rambla del Celler, el carrer de Valldoreix i la plaça de Barcelona han estat algunes de les artèries de la ciutat que han gaudit de la música tradicional de set corals de les escoles de la ciutat. Aquest divendres, Cugat.cat estrena una web especial de Nadal on es podran trobar les imatges de les cantades de totes les escoles.



Fins a set corals han participat enguany a la cantada de nadales organitzada per Sant Cugat Comerç (StC) i la Comissió d'Escoles de Música de Sant Cugat. Han estat els cors de El Patufet, Aula de So, l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA), l'escola Ricomà, Fusió i les escoles públiques Collserola i Pins del Vallès.

La directora de les corals infantils del Pins del Vallès, Mireia Ferrés, ha explicat a la seva visita a Cugat.cat que es tracta d'un dia que els infants esperen amb especial il·lusió perquè per a molts és la primera vegada que actuen.

Mireia Ferrés

És un dia molt especial per als petits. Per a molts és el primer concert que fan.


Els petits cantaires han pogut reposar forces amb un berenar amb xocolata calenta i coca a la plaça de Barcelona. Les actuacions es poden veure i escoltar, a partir d'aquest divendres, en un especial a la web de Nadal de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.