Renfe posarà 25 nous trens a les línies de rodalies de Barcelona


  • Comparteix:

Les 10.000 signatures recollides per l'Associació per a la Promoció del Transport Públic comencen a donar els seus fruits amb l'anunci per part de Renfe de la propera arribada de 25 nous trens a les línies de rodalies de Barcelona. Des de l'associació s'han felicitat per la posada en marxa de la nova línia C7, que té una parada al barri de Coll Favà de Sant Cugat, després de tants anys de reivindicacions.

La campanya de recollida de signatures engegada per l'Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) per exigir a Renfe millores urgents en les línies de rodalies de Barcelona comença a donar els seus fruits. Així ho creu el president de la PTP, Pau Noy, que ha comentat que des de l'ens ferroviari ja han anunciat que en els propers mesos han d'arribar 25 nous trens per intentar descongestionar el servei, especialment en hora punta.

Pau Noy

Hem tingut moltèxit i hem recollit 10.000 signatures que vam entregar a la delegació del govern. I sembla que ja ha tingut resultats perquè l'endemà Renfe anunciava que en els propers mesos arribaran nous trens per rodalies de Barcelona.


Pel que fa a nova línia de rodalies C7, que té una parada al barri de Coll Favà de la nostra ciutat, Noy s'ha mostrat molt content pel fet que finalment s'hagi posat en marxa, després de tants anys de reivindicació. Amb tot, Pau Noy ha recalcat que no és probable que algun d'aquests nous trens es destini a la línia C-7 per la manca d'usuaris que l'utilitzen actualment.

Pau Noy

El gran triomf de la linia és la seva posada en marxa. Esperem un any i després ja farem un balanç.


Pau Noy ha ressaltat que la proposta de la PTP és convertir la línia Papiol-Mollet en una xarxa d'intercanvi amb les línies perpendiculars, de manera que es constitueixi un sistema en xarxa al Vallès, com passa amb el metro a Barcelona. En aquest sentit, i com alternativa al Quart Cinturó viari, que rebutjen, des de la PTP aposten per un servei de rodalies que vagi des de Vilafranca del Penedès a Granollers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.