La Mitja, de luxe per commemorar els 25 anys


  • Comparteix:

Els carrers de Sant Cugat viuran avui la Mitja Marató. Una cursa, que enguany és Campionat de Catalunya i que acull els millors fondistes del panoramà català. A les 10 del matí, als Quatre Cantons, es dóna el tret de sortida a un recorregut exigent i espectacular que finalitzarà a la nova Plaça de la Vila.

L'atletisme català viu avui a la nostra ciutat una de les proves més importants. El Campionat de Catalunya de Mitja Marató, una de les proves reines del fons.
Una edició molt especial per la nostra ciutat, ja que amb la d'avui ja són 25 les curses d'aquet tipus a Sant Cugat. Una edició especial ja que inclou, per primera vegada, una classificació especial per a atletes invidents i discapacitats, modalitats obligades perquè la cursa formi part del 3er Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona.
El recorregut d'enguany, que té com a principal novetat l'arribada a la nova Plaça de la Vila, és exigent per les rampes que hi ha a la nostra ciutat, però espectacular perquè passa pels llocs més emblemàtics de Sant Cugat.

Recorregut (AL VÍDEO POTS VEURE EL CIRCUIT EN IMATGES)

-Quatre Cantons (10:00)

-Zona Plà del Vinyet-Teatre Auditori

-Zona Monestir

-CAR Sant Cugat

-Ronda Nord

-Parc Central

-Turó de Can Mates

-Mira-Sol (zona Hospital General)

-Arxiu Nacional de Catalunya

-Estació FFCC de Mira-Sol

-Club Golf Sant Cugat

-Rambla Ribatallada/Plaça de la Vila (Final)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.