El viatge oníric de 'Paperipècia' omple de riures el Casal de Mira-sol


  • Comparteix:

Marcel Gros porta 'Paperipècia' a l'escenari de Mira-sol

Marcel Gros porta 'Paperipècia' a l'escenari de Mira-sol

El pallasso Marcel Gros ha transportat aquest diumenge el públic del Casal de Cultura de Mira-sol al món dels somnis. El seu darrer espectacle 'Paperipècia' ha provocat el riure amb aquest viatge oníric per al públic familiar.



El pallasso Marcel Gros ha presentat aquest diumenge 'Paperipècia', el seu darrer espectacle, al Casal de Cultura de Mira-sol. Una peça protagonitzada per un 'somniàmbul' que fa descobriments inversemblants viatjant per planetes, selves, deserts i mars inventats. Gros recrea ambients i personatges amb el mínim 'atrezzo'. Un guant, un tros de tela i un globus són suficients per convertir el protagonista en un mag, un mim i un xinès. Els elements simples, assegura l'artista Marcel Gros, són els més estimulants per a la imaginació.


Marcel Gros

Aquest espectacle embolica els somnis amb paper de regal. Per Nadal, em vaig adonar que amb l'embolcall d'un regal es poden fer coses molt més imaginatives que amb la joguina que hi ha dins.


Una vegada més el públic ha participat de l'obra seguint les instruccions del seu director; a estones picant de mans seguint el ritme de la música i d'altres simulant onades i formant part del decorat.

Marcel Gros és un veterà de la comèdia. Fa més de trenta anys que es dedica a fer de pallasso, una llarga trajectòria que l'ha dut a participar en programes televisius, fer de docent i rebre nombrosos guardons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.