L'Escola d'Art i Disseny inventa el cartell promocional de Patrimoni Viu


Temes relacionats

Sant Cugat commemorarà el Tricentenari amb la implicació de les entitats (15/gen/14)


  • Comparteix:

Detall del cartell promocional / Foto: Museu de Sant Cugat

Detall del cartell promocional / Foto: Museu de Sant Cugat

L'alumna de l'Escola d'Art i Disseny Irene Restoy és l'autora del cartell promocional de l'edició d'enguany de les jornades de Patrimoni Viu, que giraran al voltant de la Guerra de Successió i el seu impacte a la ciutat. Una vintena d'entitats santcugatenques participarà a l'esdeveniment, que organitza el Museu de Sant Cugat i que tindrà lloc del 26 al 28 de setembre.

Una de les propostes serà l'exposició 'Sant Cugat 1714', que recull el context de la guerra a l'entorn de la ciutat, la participació santcugatenca i les conseqüències del conflicte per al municipi. La mostra es podrà visitar fins el 7 de desembre al Museu del Monestir.

Patrimoni Viu és un projecte que va impulsar el Museu fa sis anys i que pretén donar a conèixer la riquesa cultural de la ciutat des d'un punt de vista eclèctic, ja que cada edició es destina a un tema diferent. L'eix central de l'any passat, per exemple, va ser el passat vinícola de la localitat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.