'Boyhood', principal estrena de la setmana als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un moment de la pel·lícula 'Boyhood (Momentos de una vida)'

Un moment de la pel·lícula 'Boyhood (Momentos de una vida)'

'Boyhood (Momentos de una vida)' i 'El hombre más buscado' són les principals estrenes de la setmana als cinemes de Sant Cugat. Les dues pel·lícules es poden veure a Cinesa. 'El hombre más buscado' també es pot veure a Yelmo.

'Boyhood (Momentos de una vida)'
El film és un drama rodat durant 12 anys però només en 39 dies de rodatge. És un viatge èpic i íntim a l'eufòria de la infantesa, els sísmics canvis d'una família moderna i el pas del temps. És la història de Mason, des dels sis anys, i durant una dècada plena de canvis, mudances i controvèrsies, relacions que es trontollen, casaments, diferents escoles, primers amors, primeres desil·lusions, moments meravellosos i també de pors i una constant barreja d'esvorancs i de sorpreses.

La pel·lícula està dirigida per Richard Linklater i protagonitzada per Patricia Arquette i Ethan Hawke.



'El hombre más buscado'
La pel·lícula explica la història d'un jove rus, sense papers, que aconsegueix arribar a Hamburg. Porta a sobre una extraordinària quantitat de diners, es declara musulmà devot i presenta signes d'haver estat torturat. Els espies de tres nacions, dedicats a la lluita antiterrorista, estan convençuts que han localitzat a un important terrorista islàmic. Una advocada idealista, defensora dels drets humans, i un poderós banquer són els únics que coneixen la veritable identitat del jove.

Anton Corbijn dirigeix aquest film que està protagonitzat per Willem Dafoe, Rachel McAdams, Robin Wright, el català d'origen alemany, Daniel Brühl, i el desaparegut Philip Seymour Hoffman.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.