L'èxit marca, de nou, el retorn de 'La nit més jove' amb més de 400 participants


  • Comparteix:

Quatre-centes persones, de 14 a 22 anys, han assistit a la marató de concerts que ha programat, en el seu retorn, la Tercera Nit Més Jove. A partir d'ara, la iniciativa continuarà amb tallers i conferències, mentre que la música s'inclourà dins una programació paral.lela que està preparant l'Ajuntament i l'Ateneu.

El passat divendres el Teatre de la Unió Santcugatenca es va convertir en un bullidor de gent.
Joves de 14 a 22 anys, majoritàriament, van desfilar pel teatre santcugatenc per assistir a un dels concerts previstos a la sessió inaugural d'aquesta edició de la 'Nit més jove'.

El tinent d'alcalde de Joventut ha remarcat l'alta implicació dels assistents, que han omplert enquestes sobre els continguts que podrien tenir les següents edicions de La Nit Més Jove. Els primers resultats, que es presentaran properament, indiquen que els joves volen activitats circenses. Unes enquestes que pretenen que les entitats també diguin la seva a l'hora de confeccionar el programa d'actes:

Toni Ramon

Perquè ho organitzi l'Ateneu no significa que no es puguin implicar altres entitats


La Nit Més Jove torna l'últim divendres d'abril amb uns continguts que es concentraran en l'oferta didàctico-social, deixant els concerts musicals per una programació paral.lela, tal i com explica Toni Ramon:

Toni Ramon

Quan fèiem tallers i concerts a la vegada la gent només s'interessava per la música


La propera sessió de la Nit Més Jove es farà el 30 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.