'Roma città aperta' de Rossellini, avui al Cicle de Cinema Clàssic de Sant Cugat


  • Comparteix:

Aldo Fabrizi i Anna Magnani protagonitzen aquest film

Aldo Fabrizi i Anna Magnani protagonitzen aquest film

'Roma, città aperta' de Roberto Rossellini arriba aquest dilluns a les sales Cinesa en versió original a les vuit del vespre. El reconegut director tracta els horrors de la Segona Guerra Mundial en el seu front italià, centrant-se en la història d'un dels líders de la resistència perseguit pels nazis. La projecció s'emmarca en el Cicle de Cinema Clàssic que projecta pel·lícules l'últim dilluns de cada mes.

La pel·lícula estrenada el 1945 del director italià Roberto Rossellini, protagonitzada per Aldo Fabrizi i Anna Magnani, explica la dura realitat que es vivia durant la Segona Guerra Mundial a Itàlia, on el líder de la resistència és perseguit per la Gestapo i busca ajuda en els seus amics.

Es tracta d'una de les principals obres del neorealisme, que va guanyar la Palma d'Or al Festival de Cannes del 1946. El preu de l'entrada és de quatre euros i de tres per als menors de 25 anys.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.