'Trash' i dos films d'animació, estrenes de la setmana als cinemes


  • Comparteix:

Cartell oficial de la pel·lícula 'Trash: ladrones de esperanza'

Cartell oficial de la pel·lícula 'Trash: ladrones de esperanza'

'Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el catxondo', 'Pingüins de Madagascar' i 'Trash' són les estrenes d'aquesta setmana als cinemes de Sant Cugat. Les dues pel·lícules d'animació es podran veure a Cinesa en català i a Yelmo en castellà, mentre que l'altra s'estrena en versió original subtitulada a Cinesa i doblada a Yelmo com a 'Trash: ladrones de esperanza'.

'Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el catxondo'
Els agents Mortadel·lo i Filemó es veuen obligats a fer ús de tota la seva capacitat i acabar amb en Jimmy el catxondo. La nova aventura dels personatges creats per Francisco Ibáñez arriba a Cinesa en català i a Yelmo en castellà, als dos cinemes es podrà veure tant en 2D com en 3D.



'Els pingüins de Madagascar'
Els quatre pingüins de les pel·lícules de 'Madagascar' havien ocultat el seu passat com a agents secrets abans de arribar al Zoo de Nova York. Els pingüins, que són l'elit de l'espionatge, uneixen les seves forces amb una elegant organització encoberta per evitar que el vilà Dr.Octavio Salitre destrueixi el món. El film es podrà veure a Cinesa en català i a Yelmo en 2D i 3D en castellà.



'Trash: ladrones de esperanza'
Tres amics que viuen a les faveles de Rio de Janeiro, al Brasil, troben una cartera a les escombraries on diàriament treballen, però aquest descobriment canviarà la vida d'aquests nens per sempre, ja que la policia i mafiosos del país els seguiran la pista. El fim dirigit per Stephen Daldry, director de 'Billy Elliot', es basa en la novel·la de l'escritor Andy Mulligan i està protagonitzada per Rooney Mara i Martin Sheen. A Cinesa es podrà veure en versió original subtitulada en espanyol i a Yelmo en castellà.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.