Leo Harlem arriba al Teatre-Auditori amb una medicina sense recepta: el riure


  • Comparteix:

Leo Harlem en un moment de l'espectacle

Leo Harlem en un moment de l'espectacle

L'humorista Leo Harlem ha pujat aquest dijous a l'escenari del Teatre-Auditori amb un únic propòsit: fer riure al públic santcugatenc i ho ha complert amb escreix. Compartint escenari amb el guionista Dani Delacámara, Harlem ha ofert un espectacle que va més enllà de l'humor per reivindicar una manera, planera i còmica, de viure la vida. Les noves tecnologies, la diferència generacional, la crisi dels 40, els cupcakes, les xarxes socials i el turisme són alguns dels temes que la parella de còmics ha desbudellat amb humor a #trendingtronching. Un espectacle a dues veus que ha convençut un Teatre-Auditori que ha fet ple tècnic.



Segons abans de començar #trendingtronching, una veu en off ha advertit al públic del Teatre-Auditori que l'espectacle era una bona dosi d'una medicina sense recepta, el riure. I durant la més d'hora i mitja que ha durat la representació, el públic de l'equipament ha estat un bon pacient i n'ha fet un bon ús. Leo Harlem i Dani Delacámara han ofert aquest dijous una actuació a dues veus on han plasmat la seva manera d'entendre la vida.

La vetllada ha començat amb l'actuació de Delacámara, que, amb un humor ràpid i enginyós, ha parlat de la crisi dels 40, la corrupció, les mares i les noves modes del menjar, passant pels mites d'infància, l'eterna lluita entre homes i dones, la crisi econòmica i els japonesos. L'humorista madrileny ha donat pas a Leo Harlem, que ha pujat a l'escenari de l'equipament municipal ironitzant sobre el trànsit santcugatenc, i que s'ha posat el públic a la butxaca des del primer gag. Partint del mal ús que fem de les xarxes socials, Harlem ha ofert un recital còmic sobre la seva manera d'entendre la vida i ha ironitzat sobre temes tan dispars com són el 2.0, el turisme, les tradicions populars i la gastronomia.

Un diàleg entre dos dels còmics més reconeguts de l'Estat que, com expliquen els mateixos protagonistes, està expressament pensat a dues veus perquè sigui més atractiu pel públic.

Leo Harlem i Dani De

Per un espectacle teatral, anar dos és un registre molt bo, perquè una hora i quaranta minuts es pot fer llarga.


La bona sintonia entre els dos humoristes, que fa més d'una dècada que treballen junts, és una de les claus de l'espectacle, fluint de manera natural d'un monòleg a l'altre. Una complicitat, que com destaquen Harlem i Delacámara, s'ha traslladat al públic santcugatenc .

Leo Harlem i Dani De

La sensació amb el públic ha estat boníssima. Un públic molt respectuós. I l'escenari del Teatre-Auditori és fantàstic per la seva il·luminació i visibilitat.


El Teatre-Auditori, amb les entrades pràcticament exhaurides, ha acollit gent d'arreu de Catalunya que s'ha apropat a la ciutat per gaudir d'un espectacle que afirma ser 'terapèutic' en els temps que corren.

Públic del Teatre Audito

Està molt bé. / Jo el recomanaria. / Et fan riure molt perquè expliquen coses quotidianes. / Se m'ha fet molt curt, m'ha agradat molt. / Un espectacle que recomano a tothom.


Amb elegància, enginy i molta comicitat, Leo Harlem i Dani Delacámara han demostrat aquest dijous que la vida s'ha de prendre una mica menys seriosament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.