El director Oriol Broggi i l'actriu Marta Marco visitaran la Biblioteca Central


  • Comparteix:

Una escena de 'L'orfe del clan dels Zhao' / Foto: Teatre-Auditori

Una escena de 'L'orfe del clan dels Zhao' / Foto: Teatre-Auditori

El director de teatre Oriol Broggi i l'actriu Marta Marco visiten aquest gener la Biblioteca Central Gabriel Ferrater per parlar de l'obra 'L'orfe del clan dels Zhao, que es representarà al Teatre-Auditori el 6 de febrer. Aquesta visita, que tindrà lloc el dia 26, s'emmarca en les activitats que prepara la biblioteca per a aquest gener, un programa que es completa amb l'exposició artística 'Quadern d'experiències' i dues sessions del taller l'Hora del Conte.

Després de la pausa de Nadal, el centre reprèn la seva activitat habitual. El dilluns de la setmana vinent donarà el tret de sortida l'exposició 'Quadern d'experiències', a càrrec dels alumnes dels tallers Triangle i NEspra. Aquesta mostra es podrà veure fins al 21 de març.

Dimecres i dissabte de la setmana vinent tindran lloc dues sessions de l'hora del conte, a les sis de la tarda i les dotze del migdia respectivament. La primera trobada tractarà contes i cançons per créixer amb el 'cap clar i el cor net', mentre que la segona porta per nom 'Camina que caminaràs'.

El plat fort arribarà el 26 de gener amb una sessió del cicle 'Parlem de...'. En aquesta ocasió. Oriol Broggi i Marta Marco visitaran la Biblioteca Central per explicar als visitants les claus de l'obra 'L'orfe del clan dels Zhao', que es representarà al Teatre-Auditori el 6 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.