Els Amics de la Unesco organitzen un cinefòrum del film 'Everyday Rebellion'


  • Comparteix:

Cartell del documental / Foto: Everyday Rebellion

Cartell del documental / Foto: Everyday Rebellion

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat projecten el documental 'Everyday Rebellion' aquest dimecres a les set del vespre en un cinefòrum a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC). El film dels directors, el germans Riahi, fa un repàs dels vincles entre les recents revolucions socials.

El documental aborda la connexió que hi ha entre moviments de protesta com 'Ocupy Wall Street', els indignats i la revolta no violenta a Síria. També tracta el vincle que existeix entre les protestes en 'top-less' de les activistes ucraïneses de Femmen i la cultura islàmica egípcia.

El film dels germans iranians Riahi, que ha guanyat més de 50 premis d'arreu del món, reflexiona sobre els motius per protestar a través de les tàctiques no-violentes i fa un tribut a la seva capacitat per canviar l''statu quo' de diferents règims dictatorials arreu del món.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.