El santcugatenc Ramon Madaula debuta com a director teatral amb 'Coses nostres'


Temes relacionats

L'espectacle 'La Partida' posa la vida al taulell de joc del Teatre-Auditori (26/oct/14)

Presència santcugatenca al Festival Temporada Alta 2014 (17/set/14)

Ramon Madaula participa en el muntatge 'La partida' del Festival Grec ( 2/jul/14)

L'actor Ramon Madaula guanya un dels premis Recull de Blanes ( 9/mar/14)


  • Comparteix:

Una escena de l'obra dirigida per Madaula/ Foto: Sala Atrium

Una escena de l'obra dirigida per Madaula/ Foto: Sala Atrium

L'actor santcugatenc Ramon Madaula s'estrena com a director teatral amb el muntatge 'Coses nostres' a la Sala Atrium, a Barcelona. L'obra, que és l'adaptació d'un llibre homònim i va ser guanyadora del Premi Recull 2014, està interpretada per Albert Pérez i Raimon Molins, i confronta un crític cultural i un director de teatre. L'espectacle es podrà veure del 8 d'abril al 10 de maig.

'Coses nostres' parla de la professió teatral i la crítica cultural i enfronta a un director de teatre i un crític, que discuteixen sobre els seus papers. Tal com ha explicat Madaula a la roda de premsa de la presentació de l'obra d'aquesta setmana, 'Coses nostres' és la confrontació d'un director teatral que ha estat maltractat per la premsa, no se sap si amb raó o no, i s'enfronta amb el periodista que ha fet una dura crítica sobre ell.

Al llarg de l'obra es tracta la qüestió de quins han de ser els paràmetres per determinar la qualitat d'una obra artística, paral·lelament amb el paper que té un crític. Així doncs, amb els dos actors que representen l'obra, Madaula ha intentat fer dos personatges d'alter-ego', en els que ell s'hi pot veure reflectit, tot i ser dues posicions contràries.

El director també ha explicat que l'obra passava en un despatx però que, per motius econòmics, es va decidir prescindir dels decorats i representar-la a una sala d'assaig, en aquest cas a la Sala de l'Atrium. L'obra es podrà veure del 8 d'abril al 10 de maig, per 19 euros, i les funcions són de dimecres a dissabte a les nou del vespre i els diumenges a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.