La Festa Major dóna el tret de sortida amb el seguici i el pregó de Joan Pahisa

Avui, a partir de les set pels carrers de la ciutat i a la plaça de la Vila


  • Comparteix:

Inici de la Festa Major del 2014 / Foto: Localpres

Inici de la Festa Major del 2014 / Foto: Localpres

El repic de campanes i el seguici de Festa Major donaran aquest divendres, a les set de la tarda, el tret de sortida a quatre dies de celebració i a més de 250 activitats a Sant Cugat. L'encarregat de llegir el pregó d'enguany serà l'esportista de talla baixa Joan Pahisa, que es dirigirà a la ciutadania des del balcó de l'ajuntament, a la plaça de la Vila, a les vuit del vespre.

La Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat és l'encarregada del seguici, que recorrerà el centre del municipi en el primer acte de la Festa Major. El recorregut començarà a les set de la tarda a la confluència de l'avinguda de Cerdanyola amb el passeig de Torre Blanca i passarà pel carrer de la Creu, de la Torre, la plaça d'Octavià, Santiago Rusiñol, l'avinguda de Francesc Moragas i la Rambla del Celler.

El punt final del seguici serà la plaça de la Vila, des d'on Joan Pahisa llegirà el pregó a les vuit del vespre. En acabar el pregó, hi haurà el tradicional esclat de festa amb les entitats que participen al seguici.

Joan Pahisa ha explicat a Cugat.cat que li fa 'especial il·lusió' ser el pregoner de la festa grossa, tot i ser una gran responsabilitat.

Joan Pahisa

Em fa especial il·lusió. Aquest any m'he implicat més amb la ciutat i és un reconeixement a la feina feta. A la vegada és una responsabilitat ser el pregoner perquè s'ha de començar la festa amb bon peu.


La membre de la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat Eva Tataret adverteix que és important respectar la mecànica del seguici.

Eva Tataret

El problema és que el seguici és diferent de la cercavila. Per Festa Major fem seguicis i la gent no té molt clar que no s'ha d'afegir al seguici, sinó que han de veure passar els entremesos.


Cugat.cat oferirà en directe el pregó per ràdio, al 91.5FM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.