El 'Solstiswing d'estiu' se celebra amb ball a la plaça Can Quitèria


  • Comparteix:

Un moment de la ballada

Un moment de la ballada

El grup 'Fem lindy Sant Cugat' ha celebrat aquest diumenge l'arribada de l'estiu amb una ballada de lindy hop a la fresca. La cita ha tingut lloc a la plaça de Can Quitèria, que ja és un punt de trobada per als amants d'aquest gènere a la ciutat, i ha comptat amb l'actuació en directe dels The Hot Swing Machine Trio. Prop d'un centenar de santcugatencs han participat de la proposta.



Ja fa sis anys que, als tallers de dansa de la Casa de Cultura, va començar la relació de Sant Cugat amb lindy hop. És una història d'amor que ha anat consolidant-se amb els anys i que ha donat els seus fruits: el grup 'Fem lindy Sant Cugat'.

Amb la col·laboració de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) i la Vermuteria Taps, els integrants de 'Fem lindy' organitzen una ballada a la fresca cada tercer diumenge de mes a la plaça de Can Quitèria. És una ballada que, com explica Núria Bustamante, membre de 'Fem lindy', aquest cap de setmana ha tingut un significat especial amb l'arribada de l'estiu.

Núria Bustamante

Un cop al mes promovem ballades a la plaça de Can Quitèria i avui volíem donar la benvinguda a l'estiu amb el nom de 'Solstiswing'. A més, ho fem amb música en directe.


La celebració del 'Solstiswing' ha comptat amb l'actuació en directe de la formació The Hot Swing Machine Trio, que ha ofert un repertori d'estàndards de jazz i swing amb pinzellades rockeres. Un cop per trimestre, les ballades a la Plaça Can Quitèria aposten per la música en directe. És un fet que, com explica el membre de 'Fem lindy' Lluís Calvera, ajuda molt a l'hora de ballar.

Lluís Calvera

El swing és molt creatiu i sempre t'ho passes bé. Un cop t'aficiones molt, se t'acaba fent una mica monòtona la música i per això quan vénen grups en directe es crea un moment únic.


Les ballades a la Plaça Can Quitèria s'allargaran durant tot el mes de juliol mantenint l'horari de vespres, de set de la tarda a nou de la nit. Un any més, la programació de tardor de la XCCP torna a oferir nivells inicials del ball per animar tothom a iniciar-se en aquesta disciplina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.