10 anys de Lectures a la Fresca prenen cos a través dels seus vanos


  • Comparteix:

La mostra s'ha inaugurat aquest dijous a la Casa de Cultura

La mostra s'ha inaugurat aquest dijous a la Casa de Cultura

10 vanos i 10 plafons de fotografies conformen la mostra amb la qual Amics de Pedra i Sang volen repassar la història de les Lectures a la Fresca, que van començar fa una decada. Els vanos sempre han estat presents a l'activitat, ja que és la forma del programa de mà, i ara es poden veure fins al 30 de juliol en l'exposició inaugurada aquest dijous a la Casa de Cultura.

Paco Minuesa va ser l'autor del vano de la primera edició de la cita, que va començar com una lectura de textos i que ha evolucionat cap a representacions teatrals amb tots els seus elements. Precisament, això és el que mostra l'exposició a través de les instantànies dels diferents muntatges que Pedra i Sang ha fet els darrers 10 estius. Les fotografies són obra d'Adolf, Mané Espinosa i Lluís Llebot.

La mostra també vol ser un recordatori de totes les persones que han participat en alguna de les representacions. La presidenta d'Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, ha explicat que la iniciativa vol ser un contrapunt al sentit efímer del teatre.

Dolors Vilarasau

La idea del vano té a veure amb conservar la memòria dels actors. Els vanos volen ser un testimoni de tota la gent que ha fet aquest espectacle.


L'exposició es pot visitar a la Casa de Cultura fins al 30 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.