Pou d'Art inaugura la temporada amb una mostra de Benito Sánchez


  • Comparteix:

Benito Sánchez al costat d'una de les seves obres

Benito Sánchez al costat d'una de les seves obres

La galeria Pou d'Art ha inaugurat aquest dissabte la temporada d'exposicions amb una mostra de l'artista valencià Benito Sánchez. L'exposició està formada per olis que recorden clarament l'estiu i on el color blau i les tonalitats mediterrànies són els elements predominants. La mostra es podrà veure fins al 14 d'octubre.

Benito Sánchez afirma que 'qualsevol cosa és digna de ser pintada', però que a ell el que més l'interessa és posar l'accent en aquells temes que 'normalment no es pinten'. Per aquest motiu, l'artista valencià resident a Sant Cugat ha pintat les expressions de la gent quan es capbussa a l'aigua com a tema central d'una exposició que destaca per les seves tonalitats 100% mediterrànies.

Benito Sanchez

En ser de València aposto pels colors mediterranis. Intento pintar coses que no estiguin vistes pel públic i aquí he posat expressions que fem sota l'aigua.


L'exposició ni els quadres no tenen nom, ja que Sánchez considera que 'no cal posar nom als quadres'. A ell, diu, l'interessa més que sorprenguin i commoguin els espectadors.

Amb aquesta exposició tan estiuenca, que es podrà veure fins al 14 d'octubre, la galeria Pou d'Art ha donat el tret de sortida a la temporada d'exposicions. La propera cita ja serà amb motiu del Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.