'Vilafranca', Arànega, Madaula i Bosch, nominacions santcugatenques als Premis Max de les Arts Escèniques


  • Comparteix:

Jordi Casanovas, Mercè Arànega, Ramon Madaula i Jordi Bosch

Jordi Casanovas, Mercè Arànega, Ramon Madaula i Jordi Bosch

La 29a edició dels Premis Max de les Arts Escèniques, que s'entregaran el 25 d'abril al Teatre Circo Price de Madrid, arriba amb la nominació dels santcugatencs Mercè Arànega com a millor actriu protagonista per 'Un cel de plom', Jordi Bosch com a millor actor de repartiment per 'El Rei Lear' i Ramon Madaula com a millor actor protagonista per 'Idiota' i com a millor actor de repartiment per 'El Rei Lear'. Per la seva banda, la coproducció del Teatre-Auditori 'Vilafranca' opta als guardons a millor espectacle de teatre i a millor autoria teatral.

'Vilafranca'
L'obra 'Vilafranca. Un dinar de Festa Major', de Jordi Casanovas, podria obtenir el premi Max a millor muntatge teatral. Es tracta d'una producció de l'Associació d'espais escènics municipals Teatres Amics, de la qual forma part el Teatre-Auditori. A banda d'aquesta nominació, el director i autor de l'obra, Jordi Casanovas, opta a un guardó a la millor autoria.

Mercè Arànega
L'actriu florestana Mercè Arànega podria endur-se el guardó a millor actriu protagonista per haver donat vida a Neus Català, l'última supervivent catalana del camp d'extermini nazi per a dones de Ravensbrück, en l'obra 'Un cel de plom'.

Ramon Madaula
El valldoreixenc opta a un premi Max a millor actor protagonista per 'Idiota', de Jordi Casanovas, una peça que explora els límits de la ment humana i la capacitat de reacció a situacions de pressió extrema. L'obra es va poder veure al Teatre-Auditori el setembre passat.

A més, Madaula podria guanyar el premi a millor actor de repartiment per 'El Rei Lear'. Els premis Butaca ja el van reconèixer per aquest paper del clàssic de Shakespeare en què dona vida al comte de Kent.

Jordi Bosch
El santcugatenc Jordi Bosch també forma part del repartiment d''El Rei Lear' i opta a un Max com a millor actor de repartiment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.