El Teatre-Auditori acull el virtuosisme de Cristina Casale amb el concert 'Sang a les venes'


  • Comparteix:

Cristina Casale està nominada als Premis Ciutat de Sant Cugat 2015

Cristina Casale està nominada als Premis Ciutat de Sant Cugat 2015

La pianista Cristina Casale presenta aquest dissabte al Teatre-Auditori el concert 'Sang a les venes'. La guardonada amb el Premi Internacional de la Creativitat al Piano oferirà un concert on sonaran temes de Chopin, Brahms i Rachmaninov, entre d'altres autors. La cita comença a les nou de la nit i tindrà lloc dalt l'escenari de l'equipament municipal, en el format 'Sala escenari'.

Casale, nominada als Premis Ciutats de Sant Cugat 2015, afirma que se sent còmode amb aquest format de proximitat ja que 'ajuda a crear connexions amb el públic'.

Cristina Casale

Els dos concerts que ofereixo aquest cap de setmana són dins de la conxa acústica, amb el públic dins l'escenari. Així poden gaudir d'un recital de piano des d'una altra perspectiva.


Aquesta no és la primera vegada que Casale ofereix un concert en petit format al Teatre-Auditori. Com en altres ocasions, la pianista aprofitarà la proximitat amb el públic per explicar el programa escollit amb detall durant l'actuació.

Casale torna diumenge al Teatre-Auditori acompanyada de l'actor Jordi Bosch amb el muntatge 'Dues històries musicals', adreçat als més menuts de casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.