El Mag Lari ofereix tres sessions d''Ozom' aquest cap de setmana al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Mag Lari / Foto: Web del Teatre-Auditori

Mag Lari / Foto: Web del Teatre-Auditori

El Mag Lari torna aquest cap de setmana a la ciutat amb el cabaret de màgia 'Ozom'. El Teatre-Auditori acull tres representacions d'aquest espectacle que vol ser un homenatge a l'il·lusionisme i alguns dels seus principals representants al llarg de la història. Mitjançant tècniques de fregolisme, Lari fa de mestre de cerimònies i dóna vida a quatre mags diferents que mostraran la seva visió de la màgia. Les funcions tindran lloc aquest dissabte a les sis de la tarda i diumenge en doble sessió, a les dotze del migdia i les sis de la tarda.

Com ja és habitual als espectacles de Lari, l'humor i la música seran dos dels elements claus d'aquest espectacle en format cabaret. Mitjançant el transformisme, Lari donarà vida a quatre il·lusionistes molt diferents, referents mundials en algun moment o altre de la història de la màgia. Lari explica que precisament aquest element converteix l'espectacle en cabaret.

Mag Lari

Diem que és un cabaret de màgia perquè és un espectacle on hi ha diversos mags que fan un tastet del millor que saben fer, tot plegat presentat per mi.


Produït per Focus, l'espectacle suposa un repte tècnic important: en la seva creació hi han participat més de 60 persones, l'escenografia es transforma en cinc ocasions i hi ha 14 canvis de vestuari. De fet, això és el fregolisme: la capacitat de canviar-se ràpidament de vestuari i maquillatge. Un repte que el mag defineix com a 'complex però no complicat'.

Mag Lari

Des del primer moment que vam pensar aquest espectacle amb Focus vam veure que era una proposta complexa però no complicada. Ha sigut divertit de fer i crec que és molt agraït per a l'espectador que ho mira.


L'entrada costa 26 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.