Una Bebe renovada torna avui a Sant Cugat per presentar 'Cambio de piel'


  • Comparteix:

'Cambio de piel' és el nou disc de Bebe

'Cambio de piel' és el nou disc de Bebe

La cantant extremenya Bebe torna aquest divendres a Sant Cugat per presentar el seu darrer treball, 'Cambio de piel'. Acompanyada pels músics Javier Pedreira, Jacob Reguilón, Josué Santos i Pedro Barceló, la cantant interpretarà els temes d'aquest nou disc i algunes de les cançons més destacades de la seva discografia. La cita comença a les nou al Teatre-Auditori i les entrades estan exhaurides.

'Cambio de piel' arriba després de quatre anys de silenci que la cantant ha aprofitat per descansar i reflexionar. És un període que ha donat els seus fruits en forma de 12 cançons que s'han enregistrat sota la producció de Carlos Jean. Bebe es reinventa en aquest quart àlbum i recupera l'essència dels seus primers discos.

El treball és un cant a la vida que arriba a Sant Cugat sis anys després de la seva darrera visita a la ciutat. La cita forma part del Barcelona Guitar Bcn 2016.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.