'Sabrina', amb Audrey Hepburn i Humphrey Bogart, la proposta d'avui del Cicle de Cinema Clàssic


  • Comparteix:

Un moment de la pel·lícula

Un moment de la pel·lícula

Audrey Hepburn i Humphrey Bogart són els protagonistes de 'Sabrina', el film que proposa aquest dilluns el Cicle de Cinema Clàssic. Billy Wilder va adaptar a la gran pantalla aquesta obra de teatre de Samuel A. Taylor. El preu de l'entrada és de quatre euros i de tres per als menors de 25 anys.

La jove Sabrina, filla del xofer britànic dels poderosos Larrabee, està enamorada del fill menor de la família, que coqueteja amb ella per pur entreteniment. El pare l'envia a París, d'on torna convertida en una dona elegant i seductora que trastorna els dos germans Larrabee.

El film va ser candidat a sis Oscar, entre ells a millor director, a millor actriu principal (Hepburn) i al millor guió adaptat, però només es va endur l'estatueta a millor vestuari. La pel·lícula es projectarà en versió original subtitulada i es podrà veure a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit a Cinesa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.