Una mostra exposa els treballs de fi de curs dels tallers d'artesania de l'Escola d'Adults


  • Comparteix:

Ceràmica, fustes decorades i policromies són algunes de les tècniques utilitzades

Ceràmica, fustes decorades i policromies són algunes de les tècniques utilitzades

La sala d'exposicions de la Casa de Cultura acull una mostra de fi de curs dels tallers d'artesania de l'Escola d'Adults. Ceràmica, policromies, fustes decorades i pintura en seda són algunes de les obres que s'exposen com a demostració dels treballs que han realitzat una seixantena d'alumnes durant tot el curs.

Tot i que, aquest curs, el nombre d'alumnes inscrites al curs d'artesania de l'Escola d'Adults s'ha reduït una mica, la qualitat dels treballs exposats i l'entusiasme de les seves creadores s'han mantingut intactes. La sala d'exposicions de la Casa de Cultura acull aquests dies una bona mostra dels esforços que han fet una seixantena de dones durant aquest curs, en una iniciativa que, sobretot, té com a objectiu oferir un espai agradable de trobada i relaxació entre un nombrós grup de dones de diferents edats i procedències. Ho explica la professora dels tallers, Pilar Cruz.

Pilar Cruz

Això no és una escola per formar professionals. El més important és relacionar-nos en un espai de trobada, de reunió i relaxació.


I el resultat, en aquest sentit, és immillorable. Les dones que han participat als tallers d'artesania, algunes de de fa 14 anys, s'han convertit en un grup d'amigues que comparteixen la mateixa afició per la creativitat manual. Sentim el que opinen algunes d'elles.

Àngela Sotillos i Rosa Garcia

Ens agrada molt, perquè aprenem i alhora ens reunim i compartim experiències en un ambient molt agradable.


Segons els seus responsables, els tallers d'artesania i manualitats serveixen perquè moltes dones posin a la pràctica, a casa seva, les habilitats que desenvolupen als cursos, com ara restaurar mobles o decorar la llar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.