El pianista resident a la Casa Blanca actua avui al Teatre-Auditori per una causa solidària


  • Comparteix:

Cristopher Schmitt, al centre, amb la resta del trio / foto: Tasancugat.cat

Cristopher Schmitt, al centre, amb la resta del trio / foto: Tasancugat.cat

El pianista de la Casa Blanca, Cristopher Schmitt, el violoncelista Ju-Young Lee i el violonista Igor Pikayzen ofereixen un concert aquest dissabte al Teatre-Auditori. La funció forma part del projecte solidari 'Música per als que escolten', una gira que vol recaptar fons per a la Fundació Talita i, de retruc, apropar la música clàssica a col·lectius que no la tenen entre les seves preferències musicals. La cita és a les nou del vespre i les entrades tenen un preu de 18 euros.

L'actuació forma part del programa 'The Classics in Catalan' i neix del viatge que el santcugatenc i impulsor de la iniciativa, Pau Febrer, va fer als Estats Units on va conèixer Cristopher Schmitt i la resta de músics del trio. D'aquesta relació, ha explicat Febrer, sorgeix la voluntat de tirar endavant un projecte que uneixi música i que serveixi per ajudar col·lectius que ho necessiten. La idea és que aquesta gira sigui una prova pilot de cara a properes actuacions els estius vinents sempre amb la voluntat de donar un cop de mà a associacions solidàries. Ho ha explicat l'impulsor de la iniciativa.

Pau Febrer

La idea és que aquest any sigui un èxit i doni peu a repetir. Els músics ho farien sense problema. Si aquest any funciona, mirarem d'ampliar activitats i col·lectius a qui ajudar.


L'objectiu de la proposta és enriquir el panorama musical i cultural del territori i apropar la música clàssica a la gent jove 'd'una manera fresca i atractiva'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.