L'Orquestra Simfònica Sant Cugat omple el Teatre-Auditori amb la música i la història de 'Peter Pan'


  • Comparteix:

'Peter Pan', interpretada pels membres de Tallers de Teatre Sílvia Servan, i la seva música, amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC), han omplert el Teatre-Auditori aquest diumenge a la tarda. El clàssic que explica la història d'un nen que es nega a fer-se gran, adaptada de l'obra original de James Matthew Barrie, ha captivat grans i petits en un interpretació del conte que forma part de la programació familiar de l'equipament.

El director de l'OSSC, Josep Ferré, ha destacat el caràcter innovador de la proposta, que presentava una pantalla gegant per seguir la història de Peter Pan.

Josep Ferré

De fons, hi ha una pantalla amb uns dibuixos amb tota l'acció que està passant perquè els nens puguin seguir la història i la música, que és molt original.


A la funció també s'han interpretat peces de 'Frozen', 'Star Wars', 'Superman', 'Harry Potter' i 'Indiana Jones', entre d'altres, que han servit per explicar als més menuts com funciona una orquestra.

Aquesta ha estat la primera actuació de l'OSSC d'aquesta temporada a Sant Cugat. El proper concert serà al novembre amb una selecció musical de Beethoven i Schumann.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.